h

Donderdag 19 juni: zorgdebat Oost Groningen met Agnes Kant

8 juni 2008

Donderdag 19 juni: zorgdebat Oost Groningen met Agnes Kant

De gezamenlijke SP afdelingen organiseren donderdag 19 juni aanstaande hét grote zorgdebat van Oost-Groningen. In Oude Pekela gaat SP Tweede Kamerlid Agnes Kant in gesprek met mensen uit de zorg.

Er is veel aan de hand in de zorg. Zeker ook in Oost-Groningen. Volgens de SP is het de hoogste tijd om politici, zorgmedewerkers en zorgontvangers bij elkaar te brengen. ‘De uitverkoop van de thuiszorg, de dreigende sluiting van de streekziekenhuizen, problemen met de WMO, genoeg reden om deze avond te organiseren’ aldus Lian Veenstra van de SP.

Agnes Kant

In de Pekelahof in Oude Pekela gaat Agnes Kant in gesprek met o.a.wethouder Beenen van Veendam, Directeur Cooijmans van het St.Lucas Ziekenhuis in Winschoten en Huisarts Bouwmeester uit Delfzijl. Ook zullen er een betrokken thuiszorgmedewerker en zorgontvanger plaats nemen in het panel.

Naast het vaste panel zullen er ook veel zorgmedewerkers en belangenorganisaties aanwezig zijn. De avond is gratis toegankelijk en iedereen is welkom om deel te nemen aan het debat. De Pekelahof, Raadhuislaan 109 in Oude Pekela, is om 19.30 open en het programma start om 20.00.

Voorafgaand aan de openbare avond zal Agnes Kant enkele instellingen en bedrijven in Oost-Groningen bezoeken.

Routebeschrijving:

Grotere kaart weergeven

U bent hier