h

SP organiseert discussieavond over eurocrisis en pensioenen

23 oktober 2011

SP organiseert discussieavond over eurocrisis en pensioenen

De gezamenlijke Groninger SP afdelingen organiseren maandag 31 oktober een avond over de belangrijkste vragen rondom de eurocrisis en de pensioenen. Deze avond vindt plaats in De Meet in Bellingwolde.

De problemen rond de euro beheersen het nieuws volkomen. Wat moeten we met Griekenland? Komt er een nieuwe bankencrisis? Hoe zit het met Italië en Spanje? En: wat betekenen de ontwikkelingen voor ons in Nederland?
'Als we op straat staan krijgen we veel vragen van mensen, dit leeft enorm, misschien wel juist in oost- Groningen', stelt Pim Siegers van de SP. 'Daarom willen wij graag informeren en discussiëren over deze belangrijke thema's', zegt Siegers.

Op de avond zullen SP- Europarlementariër Dennis de Jong en vakbondsbestuurder Dick Heinen de discussie inleiden, waarna het woord is aan de aanwezigen in de zaal is om vragen te stellen en hun mening te geven.

De avond wordt gehouden op maandag 31 okotber. Start 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis en staat open voor iedereen.

U bent hier