h

Zwartboek "Die beerput moet volledig open en niet alleen een stukje deksel!"

14 september 2018

Zwartboek "Die beerput moet volledig open en niet alleen een stukje deksel!"

Foto: SP Groningen

Sandra Beckerman overhandigde begin Juli een zwartboek over de afhandeling van oude schades door gaswinning. Het zwartboek heeft beperkt succes gehad daarom is het nu tijd om door te zetten.

Sandra wil graag een 2e versie met updates van oude verhalen en nieuwe verhalen over schade afhandelingen en versterking maken. 

Sandra Beckerman "Met het zwartboek kunnen we samen laten zien hoe groot het leed is en een vuist maken om goede oplossingen voor iedereen af te dwingen. Die beerput moet volledig open, niet alleen een stukje deksel"

De eerste versie heeft sommigen geholpen. Minister Wiebes heeft de NAM alle verhalen laten lezen en sommige gezinnen hebben hierdoor een nieuw bod gekregen. Dat is super, maar nog niet genoeg. Iedereen verdient een ruimhartiger oplossing.

Vandaar deze oproep!

Help mee met het aanleggen van een zwartboek waar ze niet om heen kunnen, de beerput moet open! Mail je verhaal ( deze kan ook anoniem in het zwartboek worden opgenomen) naar:

sbeckerman@sp.nl

Een link naar het zwartboek van Juli vind je hier: https://sp.nl/nieuws/2018/07/zwartboek-herstel-scheuren-in-huizen-en-zie...

U bent hier