h

SP in actie tegen bezuiniging op mensen met arbeidsbeperking

10 november 2010

SP in actie tegen bezuiniging op mensen met arbeidsbeperking

De SP in de provincie Groningen komt in verzet tegen de plannen van het nieuwe kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen. De komende weken staat de SP bij sociale werkbedrijven in de hele provincie aan de poort. Ook laat de partij bussen rijden naar een landelijke manifestatie op 27 november in Den Bosch.

Op de bijeenkomst in de Brabanthallen spreekt o.a. SP- fractieleider Emile Roemer. Op de website www.armoedewerktniet.nl kunnen mensen zich opgeven voor de gratis busreis vanuit Stadskanaal en Groningen. Ook kan er gebeld worden met 06-38963417 of via e-mail sp@provinciegroningen.nl

U bent hier