h

Statenleden de boer op om bollen te verkopen voor Bloeiend Verzet

18 oktober 2017

Statenleden de boer op om bollen te verkopen voor Bloeiend Verzet

Foto: Dassel / Pixabay

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur gaan Groninger Statenleden in de Stad bloembollen verkopen. Dit doen ze voor het Bloeiend Verzet, het initiatief om tot een bloeiend monument te komen voor helden die strijden tegen gaswinning en schade.

De Statenleden van de SP, PvdA, Partij voor het Noorden en GroenLinks gaan op de overgang tussen de Heerestraat en de Waagstraat staan. Hét moment om nog een aantal bollen te doneren en zo samen te zorgen voor een overweldigend veld vol bloemen ter ere van de Helden.

Niet alleen in Groningen-Stad zijn mensen voor het Bloeiend Verzet actief zaterdag: ook in Oude Pekela, Usquert en Delfzijl gaan we de buurten in om bollen te verkopen. En Tweede Kamerlid Sandra Beckerman neemt een groep mensen mee om in Rotterdam aandacht te vragen voor het Bloeiend Verzet.

De afgelopen weken zijn al vele bollen verkocht en de komende weken blijft de organisatie actief verkopen op verschillende plaatsen. Wilt u ook bollen verkopen of actiemateriaal uitdelen? Neem dan contact op met de organisatie via k.m.noor@ps-provinciegroningen.nl.

Op 11 november worden alle verkochte bollen gepoot tijdens het Pootfeest. Belangstellenden zijn van harte welkom om te helpen met poten. Precieze locatie en tijd worden te zijner tijd bekend gemaakt via de website van het Bloeiend Verzet.

U bent hier