h

De SP heeft wat nieuws in huis

3 maart 2019

De SP heeft wat nieuws in huis

Foto: SP

De campagne is op stoom. De eerste SP-rally in Delfzijl werd door meer dan 100 sympathisanten bezocht. In de hele provincie zijn SP’ers actief om de verkiezingen te winnen. Dorp voor dorp. Straat voor straat. Deur voor deur. Én nu ook huiskamer voor huiskamer. Want met unieke huiskamersessies spreekt de partij de komende weken door heel Groningen met betrokken buurten.

Aanstaande maandag zijn er bijeenkomsten in Loppersum, Pekela, Ten
Boer en Groningen. Tweede Kamerleden Frank Futselaar en Sandra
Beckerman, SP-lijsttrekker Eelco Eikenaar en (kandidaat-) Statenleden
zijn daarbij aanwezig.

Agnes Bakker van de SP: ‘Wij kiezen voor deze vorm omdat het ons de kans geeft met kleine en enthousiaste groepen mensen een goed gesprek te hebben over de toekomst van Groningen. Mensen stellen hun huiskamer ter beschikking, nodigen vrienden en buren uit en wij zorgen voor een leuk programma. De ervaring leert ons dat deze avonden leiden tot goede ideeën en plannen. Daarom doen we dit door de hele provincie. Van studentenkamer tot bed & breakfast.’

Iedereen die ook een huiskamerbijeenkomst wil organiseren of maandag aanwezig wil zijn in een huiskamer kan zich hier aanmelden.

U bent hier