h

Meer SP’ers dan aandeelhouders bij Essent bijeenkomst

7 april 2009

Meer SP’ers dan aandeelhouders bij Essent bijeenkomst

Bij de vergadering voor Essent aandeelhouders gisteravond in Assen heeft de SP massaal van zich laten horen. Dertig leden van de noordelijke SP afdelingen riepen de aanwezigen op hun aandelen Essent niet te verkopen aan het Duitse RWE. Ook de SP statenfractie afdeling was aanwezig bij de actie.
Essentassen

Het handjevol aanwezige raads- en collegeleden van de noordelijke gemeenten kreeg van de SP’ers een nuts in het kader van de actie ‘’Essent verkopen? Ze zijn NUTS!’’. Eerder al was de SP aanwezig bij soortgelijke bijeenkomsten in Zwolle.
EssentAssen

“Essent doet er alles aan om aandeelhouders te overtuigen om te verkopen’’, zegt SP fractievoorzitter Lian Veenstra,’’Het is aan ons om ze te overtuigen van het tegendeel’’, aldus Veenstra.

Essentassen

Onder de titel 'Essent verkopen? Ze zijn nuts!' voert de SP een campagne, om de voorgenomen verkoop van Essent aan het Duitse RWE tegen te gaan.
‘Energie is een basisvoorziening, net als drinkwater en riolering. Zoiets belangrijks moeten we niet aan de vrije markt overlaten’, aldus de SP. ‘Volgens ons wordt Essent verkwanseld, Ze zijn nuts!’, vindt Veenstra
Essentassen

U bent hier