h

SP verbaasd over hoge personeelskosten Blauwestad

22 april 2010

SP verbaasd over hoge personeelskosten Blauwestad

De kosten voor personeel en organisatie van de Blauwestad zijn te hoog. Dat heeft de SP Statenfractie aangeven tijdens een debat over deze kosten. Het voorstel van de SP om de kosten met 600.000 euro te verlagen kreeg geen steun van Provinciale Staten.

Swagerman'Wij willen een strakkere en zuinigere lijn inzetten voor wat betreft de overgangsbegroting Blauwestad en het College dus strakker aan de teugel houden', stelt SP Statenlid Kees Swagerman.

'Natuurlijk kost het geld om het project Blauwestad uit het slop te trekken maar dat doen we niet door door het college maar de vrije hand te geven en te doen wat hun goed dunkt', zegt Swagerman. 'Promotie van het project is prima maar de kosten voor managers en marketing zijn ons te hoog', aldus Swagerman.

U bent hier