h

SProck in Stadskanaal

21 februari 2011

SProck in Stadskanaal

SProck
De SP organiseert zaterdag het gratis muziekfestival SProck in Stadskanaal. Het is de tweede keer dat dit evenement plaats vind. Vijf acts spelen in zaal Bruinsma. De avond start om 19.30 en eindigt om 00.30.

'Een ontspannen avond tussen alle debatten en de hectiek van de campagne door', noemt SP-lijsttrekker Lian Veenstra SProck. 'Alle vrijwilligers die zo hard werken zijn van harte welkom, ik ben er zeker'. Veenstra nodigt ook collega lijsttrekkers uit om met haar naar Stadskanaal te gaan. 'We hebben dan net het laatste debat van TV Noord achter de rug, ze zijn heel erg welkom om met ons talentvolle bandjes uit de regio te bekijken', aldus Veenstra.

Motor achter het festival is Wim Orsel. 'Vorig jaar was een succes, bandjes en publiek waren enthousiast en ook dit jaar zijn we trots op de programmering', stelt Orsel, zelf lijstduwer voor de SP op 2 maart.

U bent hier