h

Roemer en Veenstra samen voor bruisend Groningen

23 februari 2011

Roemer en Veenstra samen voor bruisend Groningen

SP fractievoorzitter Emile Roemer komt aanstaande donderdag de Groningse campagne ondersteunen. Samen met lijsttrekker Lian Veenstra vraagt hij op ludieke wijze aandacht voor de dreigende leegloop van delen van de provincie. De actie is in Noordbroek

‘Wij zijn de enige partij die zich niet zomaar neerlegt bij krimp, het is namelijk leegloop door fout beleid’, zegt Veenstra. ‘Huizen, voorzieningen en werk zijn geconcentreerd in een paar centrumplaatsen. De gevolgen voor andere delen van Groningen zijn desastreus. CDA en PvdA hebben met hun plannen roofbouw gepleegd op grote delen van het Ommeland.'

Emile Roemer en Lian Veenstra zullen om 15.00 een bord onthullen op het marktplein in Noordbroek en een korte toepspraak houden. Iedereen is welkom bij de actie. Noordbroek is het veertigste dorp dat de SP aandoet in haar Provincietour 'Groningen Bruist'.

U bent hier