h

Campagne

15 maart 2019

SP-oma’s met mattenkloppers in de hand in gesprek over stemrecht

Foto: sp provincie / sp provincie

Vrijdag was SP-lijsttrekker Eelco Eikenaar op campagne in Winschoten. Dit deed hij samen met een groep oma’s die met mattenkloppers in de hand mensen opriepen om te komen stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Lees verder
2 maart 2019

Eikenaar naar de kanaalstreek

Foto: sp groningen / sp provincie

Onze lijsttrekker komt deze week twee keer naar de kanaalstreek. Vanmiddag neemt Eelco Eikenaar deel aan de Super Zaterdag van de SP in en rondom het centrum van Stadskanaal. SP’ers roepen dan zoveel mogelijk mensen op om donderdag 7 maart aanwezig te zijn bij een grote verkiezingsrally in de A-Horst in Musselkanaal.

Lees verder
5 maart 2017

Pak de macht in Uithuizen, Delfzijl en Appingedam

Foto: SP Groningen
Zaterdag 4 maart 2017 ging de Statenfractie van de SP op campagnetoer in Uithuizen, Delfzijl en Appingedam. Samen met de SP-afdelingen gingen we in gesprek met Groningers, over de aardbevingen, over zorg en het eigen risico, over armoede en banen, over hoop, strijdlust en de alternatieven van de SP.Lees verder
20 maart 2014

SP wint dik in Groningen

De SP heeft gisteren in de provincie Groningen een historische overwinning behaald tijdens de raadsverkiezingen. In de gemeenten Pekela, Oldambt, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde, Bellingwedde en Stadskanaal zijn we als grootste of als gedeeld grootste partij gekozen.

Lees verder
24 februari 2014

Emile Roemer op de bres voor Gronings werk

SP-leider Roemer bezoekt aanstaande woensdag de provincie Groningen. Hij ondersteunt de campagne van zijn partijgenoten en gaat in gesprek met werknemers, jongeren en andere Groningers.

Lees verder
2 september 2012

SP op NS-stations in Groningen

Op maandagochtend 3 september delen de SP-afdelingen in Groningen folders, sponsjes en lollies uit bij veel NS-stations. Meer dan 80 SP-afdelingen in het hele land staan maandag om 7.00 uur SP’ers bij treinstations. In Groningen is de partij o.a. aanwezg op de stations in Groningen, Delfzijl, Zuidbroek, Winschoten, Veendam, Martenshoek en Hoogezand.

Lees verder
25 april 2012

Op naar 3000 Groningse leden

De SP in de provincie Groningen is een grote ledenwerfcampagne gestart. De komende twee maanden gaan SP’ers langs deuren en markten om mensen te vragen zich aan te sluiten bij de partij. De SP heeft een speciale ledenwerfkrant gemaakt en neemt gelukskoekjes met een bijzondere boodschap mee.

Lees verder
23 april 2012

Aftrap dubbele campagne

Tijdens de SP-ontmoetingsdag in Smeerling werd het startsein gegeven voor twee grote campagnes van de SP in de provincie Groningen. Naast de nieuwe ledenwerfcampagne bleek het ook een mooie gelegenheid om de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen te starten. Ruim 130 SP’ers waren bij de aftrap aanwezig.

Lees verder
19 april 2012

SP gaat leden werven

De SP in de provincie Groningen start zondag een grote ledenwerfcampagne. De komende twee maanden gaan SP’ers langs deuren en markten om mensen te vragen zich aan te sluiten bij de partij. De campagne wordt aanstaande zondag afgetrapt in Smeerling, waar de SP een ontmoetingsdag organiseert.

Lees verder

Pagina's

U bent hier